Plan prehrane

Ljeto i plaža se približavaju, a vi niste na željenoj kilaži? Nema problema, Fitaktiva vas pokriva!

Naručite svoj plan prehrane, slijedite ga i u samo mjesec dana izgubite i do 5 kilograma!

U samo par sekundi ispunite kratki upitnik na dnu stranice, a mi ćemo za samo 90 BAM sastaviti za vas plan prehrane prilagođen vama i vašim potrebama!

Zašto odabrati Fitaktiva plan prehrane?

Najbrži put do vašeg cilja

Fitaktiva okuplja tim iskusnih stručnjaka na području fitnesa i prehrane koji znaju kako postići vaše ciljeve na zdrav način i u što kraćem roku. Naši planovi prehrane su sastavljeni od namirnica koje su dostupne svakom budžetu, a naši recepti se lako pripremaju ili pronalaze u vašim najdražim restoranima, što štedi vaše vrijme i energiju jer svi znamo koliko naporno zna biti ”na dijeti” i paziti na prehranu.

Štedimo vaš novac

Za razliku od ostalih planova prehrane koji se obično baziraju na mjesečnoj bazi, naše planove možete koristiti i do dva mjeseca, što cijenu od 90 BAM raspoređuje na samo 45 BAM mjesečno, dok se na tržištu stručni planovi prehrane kreću dvostruko pa i trostruko više.

Čuvamo vaše vrijeme

Tim fitaktive razmišlja za vas, nakon što popunite kratki upitnik, u roku od nekoliko sati na vaš mail dolazi personalizirani plan prehrane prilagođen vašim potrebama i vašem cilju.

Kako naručiti plan prehrane?

1

Unesite podatke u rubrike ispod

(spol, broj godina, visina, težina itd.)

2

Unesite nivo aktivnosti

  • Neaktivan (sjedilački način života) 
  • Umjereno aktivan (trening 1-3 puta tjedno)
  • Aktivan (trening 4-5 puta tjedno)
  • Ekstremno aktivan (trening 5-6 puta tjedno, plus aktivan    posao (građevinar, sportski djelatnik, sportaš, poljoprivrednik itd.)

3

Odaberite svoj cilj

(mršavljenje, dobijanje mase ili održavanje)

4

Popunite podatke

Nakon što ste popunili podatke i odabrali cilj, kliknite na dugme ”Naruči plan prehrane”

 

Naruči plan prehrane

Ispunite formular sa najbitnijim pitanjima koji će nam pomoći determinirati vaše trenutno stanje i ciljeve. Nakon toga idete na stranicu za plaćanje gdje popunjavate sve potrebne podatke. Cijena plana prehrane koji vam može koristiti i do dva mjeseca je 90 KM. 

Šta dobijam uz plan prehrane?

Uz plan prehrane, dobit će te i savjete za praćenje rezultata, pripremu hrane, primjere nekih od namirnica koje koristimo, koliko vode konzumirati s obzirom na vaše podatke, koliko kalorija, ugljikohidrata, masti, a koliko proteina dnevno unositi i još mnogo toga

Dobit će te i smjernice za hranjenje, koje namirnice i kada koristiti za što optimalnije treninge i svakodnevni život

Za svaku namirnicu će te dobiti točan broj kalorija te namirnice, kao i koliko ima proteina, koliko ugljikohidrata, a koliko masti

Također ćemo uz sve dodate namirnice, ondje gdje je to moguće, ponuditi alternative pa ukoliko ne volite piletinu ili ribu, moći će te je zamijeniti nekom sličnom, adekvatnom namirnicom bez remećenja plana prehrane i vašeg napretka

Mi u Fitaktivi se trudimo naše klijente educirati da nakon samo par mjeseci s našim planovima prehrane ne samo da postignu željene ciljeve, nego i da nauče te da i sami kasnije mogu praviti svoje planove prehrane, kao i educirati druge o zdravom načinu života

Fitaktiva plan prehrane

Šta sve dobijate uz plan prehrane?
130KM
90 KM
  • Plan prehrane
  • Smjernice za hranjenje
  • Upute za praćenje rezultata
  • Alternative za većinu namirnica
  • Preporuke za namirnice i gdje ih kupiti
popust